اخبار سرطان.ریه.کبد.کلیه.مثانه.پستان




    اخبار سرطان.ریه.کبد.کلیه.مثانه.پستان


   اخبار روز پزشکی و انواع سرطان
موضوعات مطالب
آخرین خبرها
خبرهای بهداشتی وسلامت
انواع سرطان
بیماری ام اس
سرطان خون
سرطان ریه
سرطان پروستات
سرطان پستان
سرطان پوست
سرطان مثانه و کلیه
تومور مغزی
سرطان لوزالمعده
سرطان روده
سرطان کبد
سرطان تخمدان
تیروئید
سرطان حنجره
سرطان گلو
سرطان روده
سرطان چشم
سرطان دهانه رحم
سرطان دهان
سرطان لب
سرطان مری
سرطان معده
سرطان آپاندیس
سرطان پانکراس
سرطان طحال
تومور ویلمز
سرطان دست
خواص مواد خوراکی
نمک
چای سبز
نوشابه
ریحان
انار
سیب
خرما
سرکه سیب
انجیر
زردالو
اسفناج
لبو
هویج
اناناس
گوجه فرنگی
مویز
کرفس
اویشن
خیار
شوید
ابلیمو
کاسنی فرنگی
بادرنجبویه
رازیانه
ترب سیاه
فلفل سیاه
گیلاس
چای ترش
توت وحشی
آووکادو
روغن کنجد
ازگیل
زرشک
لپه
زعفران
مرزه، ضد سرطان است
فلفل دلمه‌ای رنگی
کاسنی
'توت'
سویا
نخود فرنگی
به
«اسطوخودوس»
گياه شاهدانه
گردو
کیوی
شیر سویا
انگور
گياه نسترن
زیره سبز
ليمو
بادمجان
عسل
برگ بو
کلم قرمز
سماق
نخود
سیر
لوبیا سبز
گیاه خرفه
شاه تره؛ گیاهی با خواص چند منظوره
خواص و مضرات باقلا
گوشت بوقلمون
چای ترخون
قارچ
توت فرنگی
ریواس
سیاه دانه
موز
چای بابونه
گیاه ترنجبین
آشنایی با خواص آلبالو
شاتوت
خواص آویشن
طالبی
درباره زیتون
تخم شربتی
موز
خرمالو
خاصیت "ژله"
زردچوبه
داستان کوتاه
انواع داروهای ضد سرطان
ایماتینیب 100 میلی گرم
فلوتامید
سینادوکسوزوم
سیس پلاتین
بلئومایسین
اگزالیپلاتین استراژن (Oxaliplatin Stragen)
ریتوکسی ماب (Rituximab)
اتوپوزاید (Etoposide)
ایرینوتکان (Irinotecan)
وین کریستین (Vincristine)
دسه تاکسل (Docetaxel)
کاپسیتابین (Capecitabine)
پکلی تکسل (Paclitaxel)
نويسندگان وبلاگ
آمار و امكانات
»تعداد بازديدها:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 864
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1



طراح قالب

Template By: LoxBlog.Com

درباره وبلاگ

اخبار روز پزشکی و انواع سرطان مطالب آموزشی و پزشکی
لينك دوستان
» قالب وبلاگ

» فال حافظ

» قالب های نازترین

» جوک و اس ام اس

» جدید ترین سایت عکس

» زیباترین سایت ایرانی

» نازترین عکسهای ایرانی

» بهترین سرویس وبلاگ دهی

تهاجم فرهنگی
جی پی اس موتور
جی پی اس مخفی خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دانلود و آدرس kaktoos62.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
پيوند هاي روزانه
» رژیم غذایی ضد سرطان زنانه تخمدان
 

 

 
 
   
     
     
       

سرطان تخمدان نهمین سرطان شایع بین زنان و پنجمین علت مرگ و میر آنهاست. در واقع سرطان تخمدان بیشتر از هر سرطان دیگری باعث مرگ در زنان می شود. جامعه تخمین سرطان ایالات متحده اعلام کرد در سال ۲۰۱۲، ۲۱هزار و ۸۸۰ زن مبتلا به سرطان تخمدان شده اند و ۱۳هزار و ۸۵۰ نفر در اثر آن کشته شده اند. خطر ابتلا به این سرطان بین زنان در محدوده ریسک یک به ۷۰ است و متوسط سن تشخیص آن ۶۳ سال است. تشخیص سرطان تخمدان در ۷۰ درصد از زنان مبتلا وقتی داده شده که آنها در مرحله ۳ و ۴ سرطان قرار داشته اند، در حالی که اگر سرطان تخمدان در مرحله یک تشخیص داده شود بیش از ۹۰ درصد احتمال دارد بیمار در حداکثر ۵ سال به طور کامل بهبود پیدا کند. این گزارش کوتاه نشان می دهد زنان چقدر لازم است درباره این سرطان خطرناک بدانند. در جهان ۳نوع سرطان تخمدان وجود دارد که سرطان اپیتلیال تخمدان ۹۰درصد آنها را تشکیل می دهد و از بقیه شایع تر است. در این مقاله روی همین نوع سرطان تمرکز خواهیم کرد.

 

 

این ها خطرساز هستند


اولین عاملی که ریسک ابتلا به سرطان تخمدان را بالا می برد سن پایین شروع قاعدگی است. این سرطان در دخترانی که در کمتر از ۱۲ سالگی قاعده شده اند بالاتر از دیگران است. همچنین سن یائسگی بالای ۵۰ سالگی هم خطر ابتلا را افزایش می دهد. این خطر در زنانی که هیچ وقت باردار نشده اند، ناباروری دارند، سابقه آندومتریوز یا سندرم تخمدان پلی کیستیک دارند هم شایع است.

 


لازم است بدانید ۱۰ درصد از تمام سرطان های تخمدان ارثی است. بنابر این سابقه سرطان سینه یا تخمدان در خانواده هم می تواند خطر ابتلا را افزایش دهد. از دیگر سرطان های مرتبط با سرطان تخمدان، سرطان روده بزرگ، سرطان رحم، سرطان معده، سرطان روده کوچک و سرطان کلیه است.

 

 

عوامل کم کننده خطر


هر زنی می تواند از راه های مختلف خطر سرطان رحم را در خود کاهش دهد. مصرف قرص های جلوگیری از بارداری به مدت ۵ سال می تواند خطر ابتلا به سرطان تخمدان را تا ۵۰درصد کاهش دهد. تغذیه با شیر مادر، بستن لوله های تخمدان و برداشتن رحم هم ریسک ابتلا به این سرطان را کم می کند. توصیه می کنم بعد از اینکه تصمیم گرفتید دیگر بچه دار نشوید درباره بستن لوله های فالوپ و جوانب مثبت این کار با پزشک متخصص زنان مشاوره کنید.

 

 

این علائم را به خاطر داشته باشید


در گذشته پزشکان تصور می کردند این سرطان قبل از اینکه به مراحل پیشرفته برسد علامتی ندارد و به هیچ وجه قابل تشخیص نیست اما امروزه می دانیم بیشتر زنان چند ماه قبل از تشخیص بیماری علائم را حس می کنند. شایع ترین علائم سرطان تخمدان عبارتند از: درد شکم و لگن، نفخ یا افزایش اندازه شکم، احساس پر بودن مثانه و بی اختیاری ادرار، تمایل ناگهانی به ادرار کردن و تکرر ادرار. این علائم وقتی خطرناک هستند که به تازگی یعنی حداکثر در یک سال اخیر به وجود آمده باشند و حداقل در ۱۲ روز از ماه مشاهده شوند.

 

 

مراحل تشخیص


هر زنی بعد از تجربه کردن این علائم در حداقل ۱۲ روز از ماه باید به سرعت به پزشک متخصص زنان مراجعه کند. بررسی این علائم نیاز به گرفتن شرح حال و معاینه فیزیکی که شامل تست رکتال می شود دارد.سونوگــــرافی واژینال و آزمایش خون هم ممکن است داده شود. این آزمایش باید کنار علائم دیگر بررسی شود زیرا ممکن است وجود بیماری های خوش خیم و غیرسرطانی تخمدان را شبیه به سرطان نشان دهد.

 


در حالی که مطالعات زیادی درباره سرطان تخمدان انجام شده و تاثیر سونوگرافی واژینال و آزمایش خون روی این بیماری بررسی شده است، اما در حال حاضر هیچ روش موثری برای غربالگری سرطان تخمدان وجود ندارد.

 

 

جراحی یا شیمی درمانی


روش های درمان سرطان تخمدان مثل بیشتر سرطان ها شامل جراحی و شیمی درمانی است. البته برای بعضی زنان که سرطان تخمدان را در مرحله اول تشخیص داده اند، شیمی درمانی لازم نیست اما برای بیشتر بیماران این روش درمانی پیشنهاد می شود. اگر سرطان فقط تخمدان را درگیر کرده، جراحی شامل برداشتن رحم، لوله های فالوپ و تخمدان ها می شود. ممکن است لازم باشد غدد لنفاوی لگن، امنتوم یا پد چربی شکم را هم بردارند یا از بخش های مختلف نمونه برداری انجام دهند تا ببینند سرطان چقدر پیشرفت کرده است. اگر سرطان پیشرفته تر است هدف جراحی برداشتن تمام اعضای درگیر است. ممکن است پزشکان مجبور شوند بخش هایی از روده و طحال را هم جراحی کنند. پزشکان معمولا بعد از جراحی شیمی درمانی را شروع می کنند.

 

 

این رژیم، ضد سرطان تخمدان است


غیر از تمام چیزهایی که خواندید، خطر ابتلا به سرطان تخمدان به چیزهایی که می خورید هم مربوط است. در واقع کارشناسان معتقدند یک سوم از تمام سرطان ها با روش تغدیه ارتباط دارند. چند دهه است که دانشمندان بر غذاهایی که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند مطالعه می کنند. شواهدی وجود دارد که این خوراکی ها می توانند ریسک ابتلا به این سرطان خطرناک را در شما کاهش دهند. شما می توانید با امتحان کردن این ۴ خوراکی در آشپزخانه خود به جنگ سرطان بروید.

 

 

سوپر خوراکی


پیاز


تحقیقات نشان داده خوردن پیاز می تواند خطر ابتلا به تعداد زیادی از سرطان ها را کاهش دهد که سرطان تخمدان یکی از آنهاست. به نظر من پیاز یک سوپرخوراکی است! بهتر است پیاز را نجوشانید. جوشاندن پیاز می تواند تا ۳۰ درصد خواص ضد سرطان آن را از بین ببرد. بهترین روش مصرف پیاز به صورت خام یا به صورت تفت داده شده با کمی روغن در تابه است.


رژیم لازم: برای محافظت از خود دربرابر سرطان تخمدان لازم است در مجموع روزانه نصف فنجان پیاز را در برنامه غذایی خود جا دهید. شاید این مقدار زیاد به نظر برسد اما لازم است بدانید پیاز یک ماده غذایی همه کاره است. می توانید پیاز را در سالاد خرد کنید یا به صورت سرخ شده در غذا یا به صورت سوخاری استفاده کنید. چیزی که مهم است این است که این مقدار پیاز را در روز به بدن خود برسانید.

 


۳۰% کاهش احتمالی سرطان


ماهی


مجموعه ای از مطالعات انجام شده در ایتالیا نشان می دهد خوردن ماهی خطر ابتلا به سرطان تخمدان را تا ۳۰ درصد کاهش می دهد. نوع ماهی واقعا مهم نیست. اسیدهای چرب امگا ۳ که در تمام ماهی ها موجود است علاوه بر اینکه برای قلب مفید است و می تواند از سکته مغزی جلوگیری کند، در برابر سرطان ها هم از شما محافظت می کند. بهترین روش طبخ ماهی، بخارپز و کباب کردن آن است. بهتر است زمان پخت ماهی کوتاه باشد.

 


رژیم لازم: برای استفاده از مزایای بی شمار ماهی لازم است هفته ای دو یا سه بار یک تکه ماهی به اندازه کف دست مصرف کنید.

 

 

چینی به درد بخور


کاهو چینی


این کاهو را می توانید در سالاد استفاده کنید. طعم ملایمی دارد و به راحتی با سبزیجات دیگر هماهنگ می شود. آن را می توانید کمی تفت هم بدهید یا به شکل دلمه درآورید.


رژیم لازم: برای جلوگیری از سرطان تخمدان شما باید حداقل دوبار در هفته نصف فنجان کاهو چینی را در برنامه غذایی خود وارد کنید.

 

 

گوجه فرنگی


مطالعه ای که روی ۱۳ هزار زن در کالیفرنیا انجام شده نشان داده که خوردن نصف فنجان گوجه فرنگی، پنج بار یا بیشتر در هفته خطر ابتلا به سرطان تخمدان را در آنها تا ۶۰ درصد کاهش داده است. علت آن وجود ماده ای به نام لیکوپن در گوجه فرنگی است.


رژیم لازم: روش طبخ می تواند تا حد زیادی روی مقدار جذب لیکوپن تاثیر بگذارد. بهترین روش پخت برای جذب لیکوپن حرارت دادن گوجه به مدت ۲۰ دقیقه در درجه ملایم است. به نظر من خوردن گوجه فرنگی پخته یا به شکل سس سالم تر از مصرف آن به شکل خام در سالاد است.

منبع :مجله سبز

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : چهار شنبه 17 مهر 1392برچسب:رژیم غذایی ضد سرطان زنانه تخمدان, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» عناوين آخرين مطالب
لرزش یکی از علائم ابتلا به بیماری پارکینسون است
با شیمی درمانی خداحافظی کنید + میوه جایگزین با قدرت ده هزار برابری
یک متخصص مغز و اعصاب گفت: وزوز گوش می‌تواند نشانه یک بیماری جدی مانند بیماری قلبی، دیابت و ... باشد.
سرطان معده خطرناک اما درمان پذیر در مراحل اولیه
در فصل زمستان نیاز بدن به انرژی افزایش می‌یابد. در این فصل، سرما باعث ایجاد التهاب مفصل و درد می‌شود
موسیر چه خواصی دارد؟
کندن پوست این میوه یک اشتباه بزرگ است
نوشیدنی‌های داغ یکی از عوامل اصلی در ابتلا به سرطان گوارش هستند.
بازبینی نتایج مطالعات انجام شده در مورد ماده معدنی "روی
کدام بیماری‌ها در «مردان» بیشتر از زنان است؟
10 خطر خوردن بستنی که نمی‌دانستیم!
۱۴ خاصیت اعجاب‌انگیز سیر خام
هیچ داروی لاغری در دنیا تولید نشده است
بالاخره سیب را با پوست بخوریم یا بدون پوست ؟
از طریق برخی از نشانه ها به احتمال بروز برخی بیماری ها پی برد
چه غذاهایی سرماخوردگی‌ را بدتر می‌کند ؟
پرفروش‌ترین داروهای ایران
دردهای شکمی که باید جدی بگیریم
استفاده از ماکروویو در ژاپن جرم است؛ چرا؟